Стрільба, футбол та центр відеоспостереження: що найбільше сподобалося на Рівненщині поліцейським з Луганська

Насиченою виявилася програма перебування луганських поліцейських у Рівненській області. Зі своїми колегами вони обговорили актуальні питання у протидії та профілактиці злочинності, напрацювання в окремих напрямах роботи.

 

 

Десятеро поліцейських ГУНП в Луганській області впродовж трьох днів обмінювалися професійним досвідом із колегами з Рівненщини. Вони побували в двох відділах поліції, ознайомилися із роботою блоку кримінальної поліції, слідчого управління та превентивної діяльності. Однак найбільше зацікавилися ситуаційним центром, де централізовано вестиметься відеоспостереження із усіх камер області та який запрацює вже наступного року. Як зазначив начальник ГУНП в Рівненській області Валерій Самчук, ситуаційний центр працюватиме цілодобово, що дасть можливість приймати відповідні оперативні управлінські рішення із залученням експертів та фахівців.

 

Та найбільше емоцій поліцейські обох областей отримали від змагань зі стрільби та футбольного матчу. Найвлучніші постріли здійснила рівненська команда, а от в напруженій боротьбі в турнірі з міні-футболу поступилася гостям із рахунком 3:2.

Начальник ГУНП в Луганській області Сергій Коміссаров подякував за гостинність та зазначив, що його підлеглі повертаються на службу додому із масою приємних вражень, але, передусім, вони відволіклися від війни та негативних емоцій.

 

«Сподіваюся, що із керівником поліції Рівненщини ми започаткуємо такі обміни між територіальними підрозділами по всій Україні», — зауважив Сергій Коміссаров.

 

Луганські поліцейські відвідали також визначні історичні місця. Зокрема побували в Острозькій академії та ознайомилися із історично-культурною спадщиною краю в цілому та поліцією Рівненщини зокрема.

 

На згадку про візит Сергій Коміссаров вручив Валерію Самчуку символ Луганщини — статуетку бабака із колосками пшениці.

Читайте також