Строковикам Рівненщини подякували за зразкову службу (ФОТО)

У РІВНЕНСЬКОМУ ГАРНІЗОНІ КОМАНДИРИ ПОДЯКУВАЛИ СТРОКОВИКАМ ЗА ЗРАЗКОВУ СЛУЖБУ

У одній з військових частин Рівненського гарнізону відбулися урочистості з нагоди звільнення в запас військовослужбовців строкової служби, які відслужили у Збройних Силах України встановлений термін.

З визначною подією, до якої солдати йшли півтора роки, сумлінно виконуючи службові обов’язки та демонструючи високі показники у бойовій підготовці, запасників привітало командування військової частини та командири підрозділів.

– За час проходження служби ви стали яскравим прикладом вірності Військовій присязі та відданості державі в постійній готовності стати на захист її незалежності та територіальної цілісності. Хочу вас запевнити, що ми радо вітатимемо кожного, хто виявить бажання продовжити військову службу вже на контрактній основі, – наголосив командир частини.

Всім військовослужбовцям, відповідно до наказу командування військової частини, було вручено почесні грамоти за зразкову службу та присвоєно чергове військове звання «старший солдат».

– Хочу висловити подяку нашим командирам, – розповідає старший солдат Андрій Митранюк, – адже за ці півтора роки служби ми в них багато чому навчилися, а армійський досвід, як відомо, ніколи не буває зайвим. Декілька моїх колег за час строкової служби підписали контракт. Після повернення додому я теж розгляну це питання.

Відділення спеціальних кореспондентів Інформагентства Міноборони (м. Рівне)

Читайте також