Студентам рівненського університету показали, як працює поліція (ФОТО)

https://rv.npu.gov.ua

Упродовж двох днів студенти Рівненського економіко-технологічного коледжу НУВГП мали нагоду поспілкуватися із поліцейськими. Напередодні до них завітали кінологи, а вже 26 квітня група дизайнерів побувала в Головному управлінні Нацполіції області.

Показові виступи собак, участь у яких змогли взяти безпосередньо самі студенти, провели поліцейські Кінологічного центру ГУНП Людмила Козлюк та Михайло Рубель. Головними героїнями заходу стала бельгійська вівчарка Чарсі та кокер-спаніель Ельза, які продемонстрували свої навики та вміння у пошуках вибухівки та наркотичних речовин. Крім того, присутнім наголосили на основних аспектах безпеки у поводженні з тваринами та особливостях їх тренування.

Студенти залишилися під враженнями, тому вирішили продовжити знайомство із роботою рівненської поліції та завітали на екскурсію в обласне управління, зокрема у відомчий музей. Гості ознайомилися із історією становлення правоохоронної структури, тематичними експозиціями та найбільше зацікавилися етапом переходу міліції в поліцію, зокрема діючими нині підрозділами та структурою управління. 

 

Також не обійшлося і без настанов. Інспектор відділу ювенальної превенції Іван Фрідріх нагадав студентам про дотримання правил поведінки в громадських місцях, адміністративній та кримінальній відповідальності за вчинені правопорушення.

І хоч змінювати обраний фах дизайнера студенти поки не збираються, але про важливість служби в поліції все таки замислилися.

Повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області

Читайте також