Студенти Рівненщини мають можливість виграти грант на навчання

Соціальний проект EducationUA дає можливість студентам проявити себе та поборотися на конкурсній основі за фінансування навчання.

За умовами конкурсу буде обрано три переможці, які отримують: перше місце – сертифікат на суму 20 тисяч гривень, друге та третє місця – відповідні грамоти та заохочувальні призи. 

Участь у проектів можуть взяти студенти які відповідають наступним вимогам: є громадянами України та навчаються у будь-якому українському ВУЗі (факультет і спеціальність не мають значення). Також заявки можуть подавати учні 11-х класів загальноосвітніх шкіл та ліцеїв.

Так, за умовами конкурсу учасники повинні написати аналітичну статтю об’ємом від 2000 до 3000 символів на тему: «Соціальні мережі для бізнесу – яку платформу обрати?».

Важливою є унікальність тексту, адже в процесі перевірки буде застосовуватися сервіс антиплагіат. Статтю необхідно оформити у вигляді документу Word чи Google Docs. 

Прийом конкурсних робіт триватиме до 8 березня 2020 року. В період з 9 по 11 березня члени журі проведуть аналіз та оцінку робіт кандидатів. 15 березня 2020 року усі учасники проекту будуть запрошені до міста Київ для контрольної презентації та захисту статей, за результатами яких і буде визначено 3-х переможців. 

Подати заявку на участь у конкурсі можна на сайтах грантодавців:

https://autofrom.com.ua/education-ua/

https://karnoenergy.com.ua/educationua/

https://ladyspace.com.ua/education-ua

https://smmdriver.com/education-ua/

Пресслужба Рівненської обласної ради

Читайте також