Студенти з Рівненщини перемогли на всеукраїнському конкурсі (ФОТО)

https://www.oa.edu.ua

Вікторія Фурман та Валерій Мирончук, студенти IV курсу спеціальності «Міжнародні відносини» факультету міжнародних відносин Національного університету «Острозька академія» здобули перемогу у Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт зі спеціальності «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії», що відбувся на базі Інституту міжнародних відносин Київського національного університету імені Тараса Шевченка.

З близько 50 робіт кваліфікованим журі було відібрано 16, що набрали найбільшу кількість балів. Захист цих конкурсних робіт відбувся під час підсумкової науково-практичної конференції, яка пройшла 26 квітня цього року. В рамках її роботи і було визначено переможців інтелектуальних змагань.

Вікторія Фурман була відзначена Дипломом І ступеня за роботу на тему: «Практика лобізму в країнах ЄС», а Валерій Мирончук – Дипломом ІІІ ступеня за конкурсне дослідження на тему: «Європейський вектор зовнішньої політики США за президентства Дональда Трампа».

Переможці висловлюють вдячність за підготовку до конкурсу науковим керівникам: декану факультету міжнародних відносин, доктору історичних наук, професору Аллі Атаманенко та завідувачу кафедри міжнародних відносин, доктору політичних наук, професору Тетяні Сидорук.

Щиро вітаємо наших студентів із значними досягненнями та бажаємо подальших звершень у царині вивчення міжнародних відносин.

Читайте також