Студентів Рівненщини нагородили преміями

http://www.rv.gov.ua

110 кращих студентів та учнів Рівненщини отримали обласні премії. Талановиту молодь Національного університету водного господарства та природокористування, НУ «Острозька академія», Рівненського державного гуманітарного університету, Міжнародного економіко-гуманітарного університету ім. академіка С.Дем’янчука, коледжів та училищ відзначили за перемоги на Всеукраїнських студентських олімпіадах, конкурсах, участь в міжнародних конференціях та значні успіхи у навчанні. Майже половина розумників – з НУВГП.

Грошові сертифікати вручили заступник голови ОДА Світлана Богатирчук-Кривко та перший заступник голови облради Сергій Свисталюк.

«Ви - еліта нашої держави. Я дякую за те, що ви навчаєтесь у вищих навчальних закладах. Ви потрібні нашій країні своїм розумом і талантами. Ми підтримуємо обдаровану молодь. На Рівненщині діє відповідна програма, і цього року з обласного бюджету виділяється 330 тисяч гривень на премії. Кожен з вас отримає сертифікат на 3 тисячі гривень», - зазначила Світлана Богатирчук-Кривко.

Нагадаємо, обласна премія є щорічною. Минулоріч було нагороджено 96 студентів.

СПИСОК студентів вищих навчальних закладів усіх форм власності та учнів професійно-технічних навчальних закладів, яким призначили обласну премію

За інформацією прес-служби Рівненської ОДА

Читайте також