Студентка "Острозької академії" увійшла в десятку на Всеукраїнському конкурсі наукових робіт

Фото із сайту академії

Студентка 3-го курсу спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування» економічного факультету Національного університету "Острозька академія" Дар’я Товпик отримала диплом ІІ ступеня у Всеукраїнському конкурсі наукових робіт. 

Захід відбувся в Західноукраїнському національному університеті 6-7 квітня, у конкурсі приймали участь понад 160 учасників, на конференції був 41 учасник.

У пресслужбі університету повідомляють, що тема наукового дослідження — «Боргова політика України в умовах кризи», яке проводилося за сприяння наукової керівниці, доцентки катедри «Фінансів обліку і аудиту» Юлії Шулик.

«Тема – важлива, актуальна для державного управління України. Студентка цікаво пов’язала боргову політику з різними видами криз, які впливають на зростання боргів держави. Вітаю Дар’ю, молодець, гарно попрацювала і виступила на конкурсі. Бажаю натхнення до нових досліджень. Вітаю економічний факультет з перемогою», — зазначила Юлії Шулик.

Про виступ Дар’ї Товпик розповіла членкиня галузевої комісії конкурсу, заступниця-декана з навчально-наукової роботи НаУОА економічного факультету, докторка економічних наук, доцентка Ольга Дем’янчук

«Дар’я Товпик зайняла десяту позицію за рейтингом і здобула диплом ІІ ступеня у Всеукраїнському конкурсі наукових робіт. Вона чудово представила своє дослідження. Обґрунтовано визначила ключові боргові інструменти, які використовує Міністерство фінансів в умовах економічної, інфляційної, бюджетної чи політичної кризи в Україні. Наголосила на важливості створення Боргового агентства України, яке має набути важливі функції управління та регулювання борговою політикою в Україні. Також Дар’я обґрунтовано та впевнено відповідала на цікаві запитання від членів галузевої комісії. Я пишалась виступом та захистом нашої студентки, вона гідно представила економічний факультет та Національний університет «Острозька академія», — додала Ольга Дем’янчук.

Особистими враженнями поділилася конкурсантка:

«Я сильно вклалася в цю роботу та старалася довести її до ідеалу, адже хотіла гідно представити свою Альма-матір. Це був дуже цінний досвід. Я почула гідні представлення наукових робіт та мала нагоду поспілкуватися з профессором Опаріним. По його книжкам я вивчала фінанси та використовувала матеріали у своєму дослідженні. Звісно, хотілося б відвідати цю конференцію офлайн та вживу поговорити про вдосконалення механізму управління державою у різних сферах. Дякую моїм наставникам та керівнику, завдяки їхній підтримці мені вдалося гарно виступити на Всеукраїнському конкурсі», — розповіла Дар’я Товпик.

За інформацією пресслужби "Острозької академії".

Читайте також