Субсидія та монетизація: про що питають мешканці Рівненщини в обласному Контактному центрі?

Майже 11 тисяч жителів Рівненщини звернулися до обласного Контактного центру з початку року.

З них – половина на «гарячу лінію» Рівненської облдержадміністрації та стільки ж - на Урядову.

У порівнянні з минулим роком, кількість звернень зменшилась на 12 %.

«Зменшення кількості звернень громадян підтверджує налагодження ефективної роботи телефонних ліній та чіткого реагування місцевих органів виконавчої влади. Середній термін розгляду звернень складає 8 днів», - зазначив директор Контактного центру Василь Курилас.

Він розповів, що найбільша частина звернень стосувалася соціальних питань, серед яких призначення субсидій, їх монетизація, інші соціальні виплати. Також жителі Рівненщини телефонували, аби їм посприяли у вирішенні житлових, комунальних та транспортних питань. Цікавилися люди й програмою «Доступних ліків», медичних послуг та реформування медицини.

З-поміж усіх були й звернення учасників ООС та члени їх сімей, а також мешканців АР Крим, м. Севастополя, Донецької та Луганської областей.

Найчастіше до Контактного центру зверталися жителі обласного центру, а також Рівненського, Володимирецького та Березнівського районів.

Нагадаємо, до центру на безкоштовний телефонний номер «гарячої лінії» 0 800 500 078 може зателефонувати кожен і отримати консультацію, роз’яснення чи необхідні контакти.
Окрім дзвінків можна також надсилати звернення на електронну пошту [email protected].

Фахівці центру не лише фіксують звернення, а й визначають виконавця з подальшим контролем, здійснюють зворотній зв’язок із заявниками та надають необхідну допомогу.

Пресслужба Рівненської ОДА

Читайте також