Суд на Рівненщині стягнув з сім`ї соцдопомогу, бо не вказали доходи від продажу сільгосппродукції

Сарненський районний суд у складі судді Ігоря Довгого розглянув у відкритому судовому засіданні справу за позовом Управління праці та соціального захисту населення Сарненської райдержадміністрації про стягнення надміру виплаченої суми державної соціальної допомоги малозабезпеченим сім'ям.

Управління праці та соціального захисту населення Сарненської райдержадміністрації через суд вирішили повернути неправомірно надану соціальну допомогу. Йдеться про суму в розмірі 2780 гривень. Про це Район.Сарни стало відомо з судових документів.

Свою заяву обґрунтовують тим, що сім'я, яка отримувала допомогу недостовірно вкалала про доходи від продажу продукції тваринництва. Про обов'язок повернення надміру виплачених коштів родину повідомляли, однак кошти на рахунок управління праці та соціального захисту населення не надходили. Відтак, звернулись до суду з даним позовом.

Сарненський районний суд позов управління праці та соціального захисту населення Сарненської райдержадміністрації про стягнення надміру виплаченої суми державної соцдопомоги малозабезпеченим сім'ям вирішив задовольнити.

З сім'ї стягнуть дві тисячі сімсот вісімдесят гривень та 1921 гривні судових витрат.

Читайте також