Суперпродукт для жінок, який допомагає боротися зі старістю

фото - ілюстративне/відкриті джерела

Полуниця допомагає жінкам зберегти сексуальність і продовжити молодість. Користь полуниці для жіночого здоров'я важко переоцінити. Завдяки марганцю, фолієвій кислоті, калію і вуглецю, ця ягода допомагає збалансувати статеві гормони, налагодити сексуальне життя, полегшує симптоми ПМС. Дослідження підтвердили зв'язок між полуницею і профілактикою раку грудей, оскільки в ній міститься елагова кислота.

Переваги полуниці для жіночого здоров'я

- Приносить користь для молодості шкіри. Елагова кислота захищає шкіру від УФ-випромінювання, допомагає зберегти її пружність і продовжити молодість.

- Допомагає схуднути. Полуницю рекомендують при схудненні. Порція з восьми ягід, містить менше 50 калорій і близько 12% денної норми клітковини. Незважаючи на солодкий смак, полуниця містить менше цукру, ніж банани і апельсини. Це допомагає жінці почувати себе більш сексуально.

- Захищає серце. Дослідження гарвардських вчених показало, три або більше порції полуниці в тиждень можуть знизити ризик серцевої недостатності за рахунок поліпшення кровотоку. У ягоді мало холестерину, натрію і насичених жирів, що допомагає очистити судини.

- Джерело вітаміну С. Стандартна порція полуниці з восьми ягід містить більше вітаміну С, ніж апельсин. Завдяки цьому вона допомагає жінці зберегти кісткову масу протягом усього життя. Так як вітамін С є потужним антиоксидантом, то він ефективно бореться зі зморшками, і це ще одна перевага полуниці для краси.

Загалом, регулярне вживання полуниці матиме велике значення для того, щоб жінка була стрункою, сексуальною і добре виглядала. Просто додайте полуницю в свій раціон, щоб продовжити молодість.

Джерело: Медіа-Полісся

Читайте також