Сусіди прибігли на крик, але врятувати не змогли: на Рівненщині загинула жінка, яка розпалювала грубку

Учора в селі Боремель на Дубенщині сталась прикра подія – трагічно загинула жінка. 65-річна місцева мешканка розпалювала грубку – в цей момент полум’я перекинулося на її одяг.

У Рівненському обласному центрі екстреної медичної допомоги «Рівне Медіа» розповіли, що бригада медичної допомоги виїжджала до жінки, в помешканні якої сталась пожежа. 

За словами особи, яка викликала "швидку", потерпілій - орієнтовно 65 років, вона самотня і має проблеми із зором. На подвір'ї медики виявили обгоріле бездиханне тіло жінки та констатували смерть пацієнтки. Про подію повідомили правоохоронцям.

Речниця Головного управління Національної поліції у Рівненській області Катерина Загурська розповіла, що близько 16:30 місцева мешканка у будинку розпалювала грубку і в цей момент полум’я перекинулося на її одяг.

«Жінка вибігла на вулицю та намагалася загасити вогонь самотужки. На її крик збіглися сусіди та взялись допомагати. Втім, до приїзду «швидкої» пенсіонерка померла, - зазначає Катерина Загурська. - Слідчі внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України із відміткою «Нещасний випадок».

Як повідомили в ГУ ДСНС у Рівненській області, їхні працівники до ліквідації пожежі не залучались

Читайте також