"Температура 37, але це не побічна дія": посадовці Рівненщини розповіли про самопочуття після вакцинації

Вчора, 2 березня, у Рівненському військовому шпиталі перший заступник голови РОДА Сергій Подолін та заступниця начальника обласного управління охорони здоров‘я Олена Гандзюк пройшли щеплення від коронавірусу. Сьогодні посадовці поділилися самопочуттям та розповіли про побічні дії вакцини.

Зокрема, Сергій Подолін зазначив, що почувається добре.

"Ще раз наголошую, що вакцинуватись треба. За допомогою вакцини ми зможемо вберегти наших близьких і те оточення, в якому ми знаходимось. Станом на ранок багато роботи, взагалі забувся, що вчора вакцинувався", - розповів заступник.

Олена Гандзюк також розповіла, що побувається добре. 

"У мене звичайна та правильна реакція на вакцинацію. Є незначні болі у місці введення ін'єкції. Взагалі м'язи правої руки дещо болять. Температура 37. Це не є побічна реакція, а реакція на вакцинацію. Потреби приймати якісь допоміжні медикаменти у мене немає. Єдине, що хочу відмітити, що, навіть якщо піднімається температура, потрібно відноситись до цього спокійно. Якщо симптоми не проходять, то треба звернутися до сімейного лікаря для реєстрації побічної дії", - розповіла пані Гандзюк.

Читайте також