Тендер на реконструкцію «Авангарду» в Рівному можуть скасувати

ТОВ Луцьккомунбуд оскаржує рішення тендерного комітету УКБ м.Рівне про допуск ТОВ «РЕНОМЕ-ЄВРОБУД» до аукціону на реконструкцію стадіону "Авангард" в Рівному. Про це повідомляє «За чесний тендер» у Фейсбук.

Сьогодні з’явилася інформація, що лучани звернулися до постійно діючої комісії Антимонопольного комітету України з вимогу скасувати рішення про допуск Реноме-Євробуд до аукціону.

Якщо це рішення буде задоволене, то лишиться одна допущена фірма - Фіалка, - а отже тендер має бути скасовано і оголошено знову.

Свою скаргу ТОВ Луцьккомунбуд обгрунтовує тим, що документи Реноме-Євробуд не відповідають вимогам, зокрема, що стосується банківської гарантії, а також непідписаного проекту договору. (детальныше в тексты скарги)

Наразі рішення про прийняття скарги до розгляду антимонопольним ще немає. Але процедура тендеру зупинена, і тому аукціон 24 жовтня, як планувалося, не відбудеться.

Серйозність намірів скаржника підтверджені сплаченими ними 15 000 грн за подання скарги (які не повертаються).

За перебігом тендеру може слідкувати кожен бажаючий завдяки принципу Prozorro "усі бачать усе" https://prozorro.gov.ua/tender/UA-2018-08-14-000554-a

Читайте також