Тепер у Рівному можна замовити дві страви за ціною однієї

Пивна ресторація "Кант" пропонує своїм відвідувачам подвійну насолоду. Зокрема, кожен має унікальну можливість прийти, замовити страву  і отримати другу у подарунок. Те ж саме стосується і напоїв. Коштує така приваблива пропозиція всього-на-всього 250 гривень, а заощадите Ви понад 3000.

Як діє акція: при замовленні будь-якої страви чи напою із меню, а саме: пива, гарячих та холодних напоїв, а також винно-горілчаних виробів українського виробника, Ви отримуєте другу страву або напій із цього ж переліку безкоштовно, але лише за умови, що вартість другої страви чи напою не перевищує першої вартості. 

"Кант" — це унікальне місце, де Ви можете не лише приємно проводити час із друзями, колегами, сім’єю, а й спостерігати за всіма процесом пивоваріння і приготування страв. У самому залі знаходиться міні-пивоварня, де вариться, бродить і відстоюється пиво, а на величезному мангалі й вертелі готується апетитне м’ясо: порося, кролик, індичка тощо. За бажанням пивовар може провести екскурсію, на якій розкриє всі секрети пивоваріння.

Адреса: м.Рівне, вул.Коперника, 9

За додатковою інформацією звертайтесь за номером - 0988457247!

 

* на правах реклами

Читайте також