"Ти хоч, щоб я тебе вхопив?": у Рівному п`яний водій втікав від патрульних (ВІДЕО)

Скріншот із відео

Сьогодні близько 4-ї години ранку небайдужий громадянин повідомив у поліцію про те, що на вулиці Уласа Самчука водій автомобіля Toyota перебуває у нетверезому стані. 

Орієнтування на цей транспортний засіб отримали екіпажі патрульних. Авто Toyota, яке їхало із великою швидкістю, виявили на Костромській. За ним поїхали патрульні: увімкнули сині та червоні проблискові маячки, подали сигнал про зупинку.

Втім, водій транспортного засобу на це не відреагував,а  лише набрав швидкості і продовжив рух. 

Його зупинили на Київській, заблокувавши рух. Із авто вийшов керманич і дві дівчини. 

На запитання патрульних, чому не зупиняється на вимогу працівників поліції, водій відповів: "Де", а потім видав: "Ти хоч, щоб я тебе вхопив?". 

"Чоловік намагався покинути місце події, під час спілкування поводив себе агресивно, зухвало. Громадянина затримали та застосували кайданки. До того ж у нього охоронці порядку помітили явні ознаки алкогольного сп’яніння. Однак, пройти відповідний огляд він відмовився у присутності двох свідків", - повідомили у патрульній поліції Рівненщини.

На 28-річного водія патрульні склали адміністративні матеріали:

  • протокол за ч.1 ст.130 (Керування транспортним засобом з ознаками алкогольного сп’яніння) КУпАП;
  • протокол за ст.122-2 (Невиконання водіями вимог про зупинку) КУпАП;
  • об'єднану постанову за ч.2 ст.122 (Порушення правил обгону і зустрічного роз’їзду) КУпАП, ч.1 ст.126 (Керування транспортним засобом без відповідних документів) КУпАП;
  •  протокол затримання.

Читайте також