Тіло загиблого на Сході Героя привезли на Рівненщину (ФОТО)

Фото - UA: Рівне

Сьогодні, 1 грудня, на малу батьківщину у Гощанський район привезли тіло загиблого на фронті від кулі снайпера 26-річного Олексія Капустяна. Його кортеж люди зустрічали, стоячи на колінах. Понад дві сотні громадян зустріли Героя у Гощі, схиливши голови. Про це повідомляє Гощанська РДА.

Колона, в якій везли тіло Героя, спочатку проїхала Гощею, а далі попрямувала до села Кринички, де проживав Олексій, через Чудницю, Воскодави та Тучин. До слова, саме в Тучині і поховають хлопця.

Зазначимо, що з Олексієм Капустяном попрощаються та проведуть в останню путь завтра, 2 грудня. Об 11 годині його тіло перевезуть від батьківської хати у селі Кринички (вулиця Шкільна) у сусідній Тучин, де його відспівають у храмі та поховають на місцевому кладовищі.

Нагадаємо, що 26-річний Олексій Капустян загинув 29 листопада під час виконання бойового завдання, коли ворог почав обстрілювати позицію наших бійців. Солдат намагався відкрити вогонь у відповідь із кулемета. У те місце і цілився снайпер. Вдома його так  не дочекалися матір та 3-річна донечка. 

Вічна пам'ять Герою...

Читайте також