ТОП-5 найпотаємніших знаків Зодіаку

Фото - відкриті джерела; Ілюстративне фото

Але, на думку астрологів, саме ці 5 знаків Зодіаку є справжніми асами в "напусканні туману" і підтримці ареола загадковості, інформує Ukr.Media.

5 місце: Водолій

Представники цього знака Зодіаку чудово розбираються в людях. А ось у свій внутрішній світ воліють пускати тільки найближчих людей. У незнайомому суспільстві вони частенько йдуть в "повну несвідомість" або просто перестають підтримувати розмову.

4 місце: Скорпіон

Народжені під цим знаком прекрасно знають, що, кому і як можна розповідати про себе. Більш того, вони прекрасно вміють зберігати чужі таємниці (щоб потім використовувати компромат в особистих цілях). Річ у тім, що Скорпіони сприймають життя як одну велику інтригу.

3 місце: Козеріг

Навіть для найближчих і рідних людей внутрішній світ Козерогів — таємниця за сімома печатками. А все тому, що будь-які спроби "влізти в душу" присікаються представниками цього знака м'яко, але рішуче.

2 місце: Риби

Хоча чужими секретами представники цього знака готові ділитися з усіма бажаючими (та ще й від себе додати!), свої таємниці вони майстерно приховують. Як тільки мова заходить про їхні почуття і переживання, Риби або брешуть з три короби, або йдуть від відповіді, або зовсім змінюють тему.

1 місце: Рак

Ось вже у кого скритність — улюблена тактика! Дивлячись на будь-якого представника цього знака, просто неможливо здогадатися, скільки комплексів, проблем, фобій ховається за його посмішкою. Лише через пару років знайомства Рак починає потихеньку все це вивалювати на того, хто знаходиться поруч. Багато хто не витримують і тікають!

Безперечно, іноді скритність буває корисною. Але все ж представникам цих 5 знаків варто повчитися у інших людей довірі і відкритості. Адже краще за всіх спить той, кому нічого приховувати

Читайте також