Трактористи з Луганської області покращували навички на Рівненщині

ТРАКТОРИСТИ З ЛУГАНЩИНИ ПІДВИЩИЛИ КВАЛІФІКАЦІЮ

Слухачі, направлені на навчання до Рівненського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості Сватівськоюта Станично-Луганською районнимифіліями Луганського обласного центру зайнятості, успішно завершили двотижневий курс занять. Підвищення робітничої кваліфікації за напрямом «Безпечна експлуатація сучасної сільськогосподарської техніки виробництва JOHN DEERE»відбувалося на базі одного з найбільших навчальних відділень РЦПТО ДСЗ – Олександрійського.

11 трактористів успішноопанували навчальну програму, засвоївши такі теми, як «Нові трактори та с/г машини провідних світових виробників. Особливості  будови та експлуатації», «Сучасні вимоги до комплексної системи технічного обслуговування тракторів і с/г техніки виробництва JOHN DEERE», «Вимоги щодо дотримання правил дорожнього руху», «Транспортування великогабаритної с/г техніки». Слухачі ознайомилися із паливно-мастильними матеріалами вітчизняного та зарубіжного виробництв, вивчали охорону праці та основи безпеки руху.Увесь період навчання вони проживали у Рівному, у комфортабельному гуртожитку навчального закладу.

Куратор групи, майстер виробничого навчання Павло Поліщукзауважив, що особливу активність трактористи проявили під час індивідуального водіння трактора  JOHN DEERE-8360R. Потужна база відділення дозволяє слухачам опанувати сучасну спеціалізовану техніку та адаптуватися до нової роботи, на практиці пройти увесь шлях обслуговування і ремонту сучасних тракторів. На Луганщину, у Фермерське господарство «Пролісок» та ТОВ «Жовтень РК-2», повертаються обізнані, перспективні «приборкувачі залізних коней», які  по-справжньому люблять свою професію, готові вдосконалювати професійні знання і розвиватися.

Читайте також