Трансформаторну підстанцію в Рівному знову обікрали (ФОТО)

Вже вдруге від початку року невідомі проникають у трансформаторну підстанцію на вул.Є.Коновальця. Останній такий факт був зафіксований 16 березня. Злочинці потрапили всередину на підстанцію шляхом зламу дверей.

Фахівцями «Рівнеобленерго» було встановлено, що у ЗТП-478, яка розташована у густо заселеному мікрорайоні обласного центру,  викрадено 14 металевих дверцят електрощитової та пошкоджено 7 рубильників (викрадені мідні деталі).

Між тим, лише від початку цього року було виявлено 35 пошкоджень та 26 крадіжок електрообладнанню «Рівнеобленерго», чим ПрАТ завдані збитки на понад 350 тисяч гривень. Про усі випадки повідомлено поліцію.

Найбільше занепокоєння викликає той факт, що внаслідок неправомірних дій,  трансформаторна підстанція на вул. Коновальця перебувала незачиненою. А це – пряма загроза життю та здоров’ю мешканців навколишніх будинків. До підстанції могли зайти діти (неподалік ЗТП розташовані дві школи) і наразити себе на небезпеку ураження електрострумом. Також працівників «Рівнеобленерго» вразив безлад у приміщенні, розташованому поруч із ТП, куди можна безперешкодно зайти – там розкидані використані шприци, упаковки від медикаментів.

Звертаємося до наших небайдужих споживачів – не будьте осторонь, повідомляйте подробиці злочинів, скоєних на об’єктах «Рівнеобленерго» нашим працівникам за номером телефону (0362) 69-44-52  або до поліції за номером 102.

 Ваша небайдужість може врятувати чиєсь життя!

Читайте також