Тренди манікюру на випускний 2021: топ-5 ідей (+ФОТО)

Не за горами випускний і учениці шкіл поступово готуються до урочистого святкування. Цей день назавжди закарбується у пам'яті, саме тому кожна дівчина хоче виглядати ідеально. Ми підібрали варіанти трендових ідей для манікюру на випускний, які підкреслять красу та урочистість дня.

1. Нюд

Нетлінна класика нейл-дизайнів - це, звісно, нюдові відтінки та класичний французький манікюр. Саме так, ці два види можна об'єднати у одну категорію clasic. Такий варіант є універсальним для святкового образу, адже він легко поєднується із усіма кольорами суконь та гармонійно виглядає на нігтях. Крім того, це чудовий дизайн для тих, хто зазвичай не носить гель-лак. У такому кольорі нігті не будуть викликати роздратування та не так помітно буде, коли вони відростуть.

2. Екстримальний дизайн

Влітку 2021 у тренді божевільні арт-дизайни для манікюру. "Хижі" гострі нігті яскравих кольорів, нагромадження аксесуарів та акцентні малюнки. Саме такі нігті часто зустрічались на модних світових подіумах. Однак, варто пам'ятати, що такі нігті не підійдуть для класичного образу. Також не варто обирати такий дизайн, якщо сама сукня чи зачіска вже є акцентним елементом. Адже тоді є ризик стати "сорокою".

3. Підбір кольору під образ

Якщо майбутня випускниця вже обрала сукню і знає, яким буде цілісний образ, то можна сміливо підбирати манікюр в тон. Однак, якщо сукня принтована, то краще обрати для нігтів не акцентний колір. Тоді нігті підкреслять малюнок на тканині і не будуть зливатись із образом.

Також не варто зловживати малюнками на нігтях, адже вони будуть створювати додатковий "шум" і відволікати увагу від основних деталей.

4. Аксесуари

Якщо Ви обрали класичні або пастельні відтінки манікюру, або ваші нігті виконані одним кольором, то можна додати святкової родзинки. Йдеться про аксесуари на нігті. Наразі їх є безліч. У тренді "сережки" на нігті. Одне або кілька кілець на кінцик нігтя не буде акцентним елементом, але приверне увагу і додасть урочистості моменту.

Однак, варто обирати ті аксесуари, які не будуть створювати дискомфорт дівчині, адже день обіцяє бути насиченим.

5. Акцент

Акцентний манікюр підійде тим випускницям, які обрали не святкову сукню з драпіровками чи із блискітками, а класичний, мінімалістичний образ. Якщо Ви підете на випускний у класичному брючному костюмі (білого або іншого кольору), елегантній простій сукні або Ваш образ у стилі спорт-шик, то акцент ні нігтях допустимий. Яскраві довгі нігті гострої або квадратної форми з диковиними малюнками або арт-аксесуарами, які покажуть Вашу творчу особистійсть. Такий образ є на піку влітку 2021. Головне - дотриматийсь гармонії.

Фото - доступні джерела

Читайте також