Тренди манікюру у сезон весна-літо 2021: який колір та дизайн обрати

Мода на мінімалізм та природні відтінки переважає нинішньої весни та літа 2021. Монохромні яскраві нігтики стануть базою для літніх образів, а ніжні нюдові відтінки стануть чудовим варіантом для манікюру весною.

На які тенденції варто звернути увагу та які кольори обрати для манікюру - читайте у статті.

Чорний

Навесні і влітку 2021 чорна класика скаже своє слово в манікюрі: можна пробувати як матові, так і глянцеві покриття, а кращим варіантом стане поєднання чорного манікюру з аксесуаром у білому відтінку. Лаконічні і в той же час розкішні варіанти з використанням чорного лаку - стильний варіант для сміливих жінок.

Класичний френч

Старий добрий френч повертається в трендовую нейл-повістку в своєму класичному виконанні. Цього року майстри активно пробують цей варіант манікюру на нігтях з м'якою квадратної формою - якщо ви ще не пробували її, це відмінний привід внести в свій образ щось нове і свіже.

Монохром

Цього сезону монохромні нігтики - це маст-хев кожної стильної дівчини. Не обмежуйте себе у виборі кольору - віддавайте перевагу яскравим та соковитим відтінкам. Головна умова - мінімалізм та відсутність дизайну і деталей.

Білий і перламутровий

Якщо в тренді чорний, логічно припустити, що на таку ж позицію може претендувати і його пряма протилежність - білий. Серед образів з весняно-літніх показів можна зустріти як чистий білий, так і перламутровий, який вже на протязі декількох сезонів не покидає списку нейл-трендів. Які колор-варіант вибрати - вирішувати тільки вам.

No Manicure

Для втомлених від б'юті-перетворень стилісти пропонують опцію повноцінного відпочинку: в найближчі місяці ви можете взагалі не фарбувати нігті і не продумувати їх дизайн. При цьому вимога повноцінного догляду за нігтями нікуди не йде і стає для вас навіть актуальнішою.

Нюд

Здається, вже ні одна сезонна нейл-повістка не обходиться без пункту, в якому згадується нюд. Так вже виходить, що саме нюдові відтінки ідеально поєднуються з усім і відразу, і стилісти відмінно про це знають. Навесні і влітку 2021 пробуємо більш насичені колор-варіанти цієї гами: карамель, крем-брюле і слонову кістку.

Бонус: цього весняно-літнього сезону стильно виглядатимуть графічні малюнки та надписи, виконані контрастними кольорами. Старайтеся уникати зображень квітів та нагромадження кольорів. Віддайте перевагу стриманим дизайнам та лаконічним формам.

Читайте також