Тренди зачісок на літо 2021: модні відтінки та стрижки на довге і коротке волосся

Ілюстративне фото

Після затяжної зими та прохолодної весни, літо має ознаменуватись легкістю, оригінальністю та новим стилем. Йдеться не лише про одяг та нові босоніжки. В першу чергу варто потурбуватись про зачіску. Ми підібрали варіанти, як "освіжити" свою стрижку до літа 2021 і бути у тренді.

1. Вінтаж

Ехо 90-х та 2000-х років накрило модну індустрію кілька сезонів тому. Саме естетика наших батьків та їх молодості зараз у тренді. Це стосується і зачісок та фарбування волосся. Щоб бути "на хвилі" знайдіть фото тих часів та спробуйте повторити. Зокрема, на піку популярності зараз стрижка маллет. Такі носили рок-зірки у 90-х. Подібну зачіску зможуть повторити лише сміливі жінки та чоловіки. Однак, маллет пасує не всім. На цей варіант варто звернути увагу тим, у кого лифе має форму трикутника або класичного овала. Людям іх круглим лицем або невеликим лобом краще відмовитись від цього тренду.

2. Графічні стрижки

Піксі, асиметрія та боб. Ці три зачіски у різних варіаціях є актуальними у весняно-літньому сезоні 2021. Якщо ви прагнете позбутись лишнього волосся, як накопичених стресів та переживань - то цей варіант підійде. Крім того, мода тяжіє до спрощення і комфорту, а що може бути зручніше, ніж коротке волосся. 

Коротка графічна стрижка підкреслить скули та очі. Не бійтесь відкривати вуха, адже це може стати вашою родзинкою.

3. Класика

Якщо ризикувати та стригтись "під хлопчика" - це не ваше, то притримуйтесь класики. Класика - завжди в моді. Кучері або пряме волосся, каре або довгий хвіст - варіацій багато. Основним акцентом є догляд за шевелюрою. Освіжіть стрижку і прикладіть зусиль, щоб ваше волосся було сильним, здоровим та блистіло у літній сонячний день. 

4. Платиновий блонд та шоколад

Якщо йдеться про фарбування волосся, то трендом літа 2021 є платиновий блонд із холодними відтінками. Особливо такий колір підійде тим, у кого блакитні або сірі очі. Популярними є як попелясті відтінки, так і насичені металеві.

Якщо ви природна брюнетка і фарбуватись у блонд не плануєте, то "освіжіть" волосся асиметричними пасмами у холодних відтінках свого ж підтону. Головне, щоб освітлені пасма не контрастували з природним кольором волосся.

5. Арт

Дайте волю фантазії та не обмежуйте свої бажання. Саме свобода та самовираження є лозунгом цього літа. Адже коли ще експериментувати, як у не спеку. 

Пофарбуйтесь у рожевий чи зелений, зробіть асиметричну стрижку, відріжте чубчик (у стилі 90-х). Або взагалі - зробіть афро. Божевілля тільки вітається!

Читайте також