Третяк вдруге звільнив керівницю Рівненського ЦНАПу

Міський голова Рівного Олександр Третяк вдруге звільнив керівницю Рівненського ЦНАПу Наталію Хомич. Про це вона сама розповіла журналістам "Рівне Медіа". 

За її словами, міський голова видав розпорядження про її звільнення за рішенням восьмого апеляційного суду м. Львова, де міська рада оскаржувала її поновлення на посаді. 

- Учора ввечері у мене закінчувався останній день для подачі відзиву. Оскільки 25 липня я отримала ухвалу про призначення справи та апеляційну скаргу. І мені було надано 5 днів для подачі відзиву. 27 липня було вже винесене рішення. Тобто відзив я все-таки відіслала у суботу, не знаючи, що 27- го вже було винесене рішення,

Учора у мене був останній день для подачі на відзив, але вже вчора я вже ознайомилась із розпорядженням про звільнення. Поки рішення суду я на руки не отримала, тому мотиви суду мені невідомі, тільки зі слів міського голови.... Мене позбавили права на судовий розгляд, на відзив та висловлення свого заперечення, - каже Наталія Хомич. 

Вона каже, що наразі очікує на повне рішення суду, а тоді вирішуватиме, чи буде оскаржувати його. 

- Думаю, що це рішення все-таки буде на подачу на касацію, - додає Наталія Хомич. 

Нагадаємо, Наталію Хомич поновили на посаді очільниці ЦНАПу згідно з розпорядженням міського голови від 13 травня. 

Наталію Хомич було звільнено із посади керівниці ЦНАПу у жовтні минулого року. Перед цим стосовно неї проводили два службових розслідування. 

На її посаду призначили депутатку Рівнеради Наталію Майорову, яка нині є заступницею начальника одного з управлінь міськради. 

Читайте також