Три оновлені поліцейські станції відкрили у Рівному

16 червня начальник ГУНП в Рівненській області Олексій Камишанський, начальник Рівненського РУП Роман Штеба та начальник управління превентивної діяльності Руслан Жук проінспектували приміщення, де дільничні офіцери поліції здійснюватимуть прийом громадян. Про це інформує Відділ комунікації поліції Рівненської області


За адресою вулиця Дубенська, 46 в обласному центрі відкрили поліцейську станцію №6, де зробили капітальний ремонт, придбали нові меблі та відповідне обладнання. Працюватимуть тут дільничні офіцери поліції Дмитро Куделько та Владислав Шифрук.

«На території цього району проживає 18 тисяч осіб населення, — зазначив Олексій Камишанський, — Тому поліцейська станція тут доречна, а для дільничних офіцерів це буде додатковою допомогою в роботі і ми покращуватимемо якість надання поліцейських послуг населенню».


Крім того, оновлені поліцейські станції також функціонують за адресами: вулиця Відінська, 3, територію мікрорайону якого обслуговують дільничні офіцери поліції Дмитро Березовський та Роман Мацько, а на вулиці Будівельників, 1 — поліцейська станція №5, де служать Сергій Котяй, Павло Берун та Анастасія Немкович. 


Дільничні офіцери поліції прийматимуть громадян на облаштованих усім необхідним поліцейських станціях та матимуть змогу оперативно реагувати на правопорушення у різних районах Рівного.
Поспілкувався Олексій Камишанський і з місцевими жителями та поцікавився роботою діючих дільничних, проблемами на території та запевнив, що поліцейські докладатимуть усіх зусиль, аби незалежно від району, вулиці чи будинку кожен почувався у безпеці.

Читайте також