Тримання під вартою та домашній арешт: розбійникам з Рівненщини обрали міру запобіжного заходу

фото ілюстративне

Обрано запобіжні заходи учасникам розбійного нападу на АЗС у с. Панталія

Дубенською місцевою прокуратурою здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за підозрою 4 жителів області у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 187 (напад з метою заволодіння чужим майном, поєднаний із насильством, небезпечним для життя чи здоров'я особи, яка зазнала нападу, та проникнення у приміщення).

21.12.2018 судом застосовано щодо усіх підозрюваних запобіжні заходи: стосовно одного із учасниківрозбійного нападу – увигляді тримання під вартоюбез права внесення застави, стосовно інших – цілодобовий домашній арештіз застосуванням електронних засобів контролю.

Нагадаємо, 19 грудня 2018 опівночі четверо жителів області, діючи з корисливих мотивів, вчинили зухвалий розбійний напад на автозаправну станцію у с.Панталія Дубенського району. Одягнуті у балаклавизловмисникипроникли до приміщення, розбивши металопластикові двері, та,застосувавши насильство і погрожуючи зброєю, відібрали у касира і ще одного працівника АЗС гроші, після чого зникли на автомобілях.

Трьох нападників правоохоронці затримали того ж дня «за гарячими слідами»,  четвертого – згодом за місцем проживання.

Досудове розслідування триває і перебуває на контролі Дубенської місцевої прокуратури.

Згідно із Законом зловмисникам загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 12 років із конфіскацією майна.

Повідомляє виконувач обов’язків  керівника Дубенської місцевої прокуратури Олег Стецюк

Читайте також