Тримав у страху кілька сіл: що відомо про садиста, який закатував 27-річну знайому на Рівненщині

Стали відомі нові подробці вбивства 27-річної жінки на Рівненщині. До вбивства причетний 27-річний співмешканець, з яким її бачили востаннє. 

Про чоловіка у селі Соломіївка вже давно ходить недобра слава. Як розповідають селяни, він усе життя займався крадіжками. повідомляють Надзвичайні новини. 

- З малих років він крав. Крав і індиків. Багато що крав. Мати його була не проти, бо приносив таке. Вони просто не сварили його за це, - каже сусідка Дмитра Наталія Стельмах. 

Востаннє Ірину бачили саме із Дмитром ще у грудні. Проте про її зникнення до поліції ніхто не повідомляв. Одрау після цього Дмитра ніби підмінили. Він пішов на кладовище, де розтрощив кілька могил. 

Зловмисник спочатку переховувався у покинутих хатах. Але згодом допустив ще одну помилку, викравши у свого батька мопед. Під час допиту у відділку він зізнався у вбивстві Ірини. 

У пориві люті чоловік бив свою жертву, поки вона не перестала дихати. А потім відтягнув тіло у хащі та закидав гіллям. Та пішов геть, ніби нічого й не сталось. 

Експерти виявили численні сліди насильства - чоловік буквально розтрощив череп жінці. Причиною вбивства стали ревнощі. 

Чоловіка заарештували. Наразі він перебуває у СІЗО. Тому мешканці кількох сіл, яких він кілька років тримав у страху, можуть зітхнути із полегшенням. 

Наразі довічне Дмитру не загрожує, тож він може повернутись у рідне село. За вбивство своєї співмешканки він може сісти на 15 років.

Читайте також: Обоє були у розшуку і йшли на чергову крадіжку: відомі нові обставини вбивства молодої жінки на Рівненщині

Читайте також