Триває реєстрація на наймасштабніший ІТ-хакатон у Рівному

фото - Фейсбук

HackRivne - унікальний загальноукраїнський ІТ хакатон, який відбудеться у Рівному! Характерним елементом є командне програмування в одній локалізації протягом 24 годин без перерви. Чудова можливість, щоб презентувати свої вміння, використати свою креативність і протестувати свої можливості під тиском часу. Найкращі проекти, які з'являться під час хакатону, матимуть можливість дістатись до проекту розвитку стартапів у Польщі або отримають підтримку в подальшому розвитку від НУВГП.

HackRivne - унікальний загальноукраїнський ІТ хакатон, в якому немає вікових обмежень. Ти графічний дизайнер? Програміст? Або просто людина з масою креативних ідей? То збери свою команду заздалегідь або ж прийди на хакатон і знайди однодумців, які допоможуть тобі реалізувати проект. Твоя команда може складатись максимум з 4 осіб. 

HackRivne - це цілодобовий марафон, зосереджений навколо 3 категорій:

  1. Smart City
  2. Game Dev
  3. Business App

Умовою участі є створення проекту, який відповідатиме будь-якій з описаних вище категорій. Команда складається з 2-4 осіб, з яких обов’язково мусить бути графічний дизайнер та мінімум один програміст.

Більше інформації шукай на сайті та у Facebook

Участь безкоштовна! Реєстрація

Читайте також