ТРЦ Рівного: куди іти за товарами, розвагами та послугами

Фото - відкриті джерела; ілюстративні фото

Журналісти Рівне Медіа зібрали підбірку торгово-розважальних центрів Рівного з усіма пропозиціями, послугами та можливостями розваг.

"Арена"

ТРЦ Арена – це чотириповерхова будівля неподалік автовокзалу, де відвідувачі можуть як придбати необхідні речі, так і розважитись та відпочити з дітьми.

Серед асортименту товарів у торгово-розважальному центрі представлені: одяг та взуття, канцелярія для офісу та школи, меблі, декор та сувеніри, ювелірні вироби, товари для дому, парфуми та косметика, мобільні аксесуари, матраси, продукти та інше.

Також у «Арені» є магазин одного з найбільших представників українських мереж електроніки та побутової техніки – Фокстрот. Там можна придбати гаджети та аксесуари до них у асортименті.

Серед послуг у ТРЦ вказано хімчистку, оптику, аптеку, фото на документи, книжковий магазин та відділення Приватбанку.

Родзинкою "Арени" є сімейний розважальний комплекс "FLY KIDS". Для дітей пропонують розваги на будь-який смак: атракціони, майстер-класи, анімація, яскраві шоу-програми та святкування днів народження. У комплексі є власна кухня, яка забезпечить свято смачною їжею. 

Вартість вхідного квитка:

  • на вихідні - 170 гривень,
  • у будні - 140 гривень,
  • батькам - 5 гривень.

Біля ТРЦ є паркова, яка вміщає до 100 автомобілів.

Адреса: вул.. Київська, 67.

"Чайка"

Торгово-розважальний центр "Чайка" розміщений у сучасній 3-поверховій будівлі. Біля комплексу розталована парковка на 600 автомобілів. 

У ТРЦ розміщено велику кількість торгових відділів, де рівняни можуть придбати такі групи товарів: одяг та взуття, продукти, техніку, меблі, ювелірні вироби, товари для дітей, косметика та парфуми, посуд, спортивний одяг та аксесуари, товари мобільного зв'язку та інше. 

Всі ці торгові ряди розміщені на цокольному, першому та другому поверхах. На третьому поверсі розташований кафе-бар "Фешн", дитяча ігрова кімната "Тигра", атлетичний клуб, інтернет клуб, салон краси, ательє та офісні приміщення. 

У ТРЦ наявні ескалатори, травалатор та панорамні ліфти. У торговому центрі часто проводять різні акції, святкування, театральні вистави, фото виставки, розіграші призів тощо.

Крім того, біля торгового центру хочуть побудувати великий кінотеатр, де транслюватимуть головні новинки кінематографу світу. 

Адреса: вул. Гагаріна, 16.

"Екватор"

ТРЦ "Екватор - це велика національна мережа торгово-розважальних центрів, які поєднують шопінг та веселе дозвілля для усієї сім'ї. 

Серед категорій товарів, представлених у "Екваторі", наявні: одяг та взуття, аксесуари, посут та декор для дому, електроніка та побутова техніка, спортивні товари, ювелірні вироби та інше.

 Керівництво торгового центру робить акцент на розвагах, тому гостям комплексу надають широкий вибік. Зокрема, у "Екваторі" розташований боулінг-клуб "Турбіна", де можна пограти як у боулінг, так і у більярд. Також є льодовий каток, доступний цілий рік. У ТРЦ можна покататися на роликах та поїсти страв із української, європейської та східної кухні у зоні фаст-фуду. Поки діти бавляться або катаються на каруселі "Дитячий поїзд", дорослі можуть випити ароматної кави у місцевій кав'ярні. 

У "Екваторі" часто організовують святкування, концерти, розіграші та акції. Там часто виступають колективи та ансамблі Рівного.

Адреса: вул. Макарова, 23.

"Злата Плаза"

Торгово-розважальний центр "Злата Плаза" розташований у самому серці Рівного і є популярним місцем серед молоді для зустрічей та розваг. Рівнян приваблює зручне розташування комплексу, велика територія з лавками та літніми майданчиками біля споруди, а неподалік - парк "Лебединка".

Концепція "Злати Плази" - все й одразу. Її реалізовують великим комплексом товарів, послуг та розваг, які можна знайти у ТРЦ. Якщо у відвідувачів на меті є шопінг, то вони можуть знайти косметику та парфумерію, ювелірні вироби українських та іноземних виробників, одяг та взуття, аксесуари, гастрономію, декор та посуд, товари для hand made, сувеніри та техніку. 

Також, у торговому центрі представлено велику кількість закладів харчування - McDonald`s, Santorino, T&J COFFE, Newton, Plaza Coffe, New York Street Pizza, Атлас, Мацурі, Хінкальня.

Гості "Злати Плази" можуть отримати такі послуги: ремонт телефонів, фітнес, краса, фінанс, туризм, хімчистка, інтернет, доставка, упаковка подарунків та інше.

Для дітей у ТРЦ відведений третій поверх, де розташовано розважальний центр "Леопарк" та дитячі атракціони. 

Біля торгового центру наявна велопарковка, є собача вбиральня. Також на території біля "Злати Плази" організовували сезонний льодовий каток. 

Адреса: вул. Короленка, 1.

Читайте також