«Це мій перший тренер»: чемпіонка Європи з плавання прокоментувала скандал у рівненській спортшколі

Днями у Рівному набув розголосу скандал у місцевій ДЮСШ №2 з плавання. Одразу п’ятеро батьків поскаржилися на двох тренерок, які нібито систематично били дітей. У поліції розпочали досудове розслідування за фактом умисного легкого тілесного ушкодження.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дві мами вже відмовляються від заяв: у поліції прокоментували справу щодо насильства у спортшколі Рівного

Раніше гуманітарна комісія Рівненської міської ради ініціювала зустріч батьків та тренерів, щоб якось врегулювати цю ситуацію.

Одна з представниць комісії, депутатка Рівнеради Анна Хлістунова-Шарпар, раніше сама професійно займалася плаванням, ставала чемпіонкою Європи з водних видів спорту та бронзовою призеркою чемпіонату світу. Перші кроки у плаванні Анна робила саме у ДЮСШ №2

– Це мій перший тренер, в якої я почала займатися плаванням. Вже 15 років до басейну відношення не маю. Не знаю, що відбувалося в самому басейні з дітками. Коли я займалася, у нас були різні ситуації, але не було прийнято виносити це на поверхню, - зазначила Анна Хлістунова-Шарпар.

За словами депутатки Рівнеради, ситуація вимагає детального розслідування та встановлення усіх обставин. Додає, що ніхто не має права ображати дітей та чинити на них тиск.

Читайте також