Цьогоріч понад 10 тисяч мешканців Рівненщини отримали посвідчення водія

Від початку року сервісними центрами МВС в Рівненській області видано 28104 посвідчення водія. Серед цієї кількості  10371 – це посвідчення водія, які видані  вперше.  Найбільшу кількість посвідчень водія вперше сервісні центри МВС видали в червні – 1676.

Алгоритм дій при отриманні посвідчення водія:

  1. Знайти автошколу.
  2. Пройти навчання в автошколі з групою або за індивідуальним графіком. Для подачі документів візьміть з собою паспорт, ідентифікаційний код, медичну довідку (форма 083/о), одну кольорову фотографію 3,5х4,5 см.
  3.  Скласти іспити в автошколі. Скласти внутрішні іспити в автошколі та отримати свідоцтво про закінчення навчального закладу.
  4. Звернутись до сервісного центру МВС. Оберати зручний для сервісний центр МВС. Не забудь з собою взяти паспорт, копію ідентифікаційного коду, медичну довідку (форма 083/о).
  5. Скласти іспит в сервісному центрі МВС. Іспит на отримання посвідчення водія складається з двох частин: теоретичної та практичної.
  6. Отримати посвідчення водія. Вперше посвідчення водія видається на 2 роки. Документ отримується на місці. 26 гривень — складання іспитів, 219 гривень — бланкова продукція.

Читайте також