У аварії на Рівненщині постраждали двоє молодих чоловіків

Близько опівночі на трасі Київ-Чоп у Дубенському районі сталась дорожньо-транспортна пригода за участю легкового та вантажного автомобіля. Трапилось це біля села Крилів. 

Про аварію ми повідомляли тут:На трасі на Рівненщині сталась ДТП: водія із понівеченого легковика діставали рятувальники

У відділі комунікації поліції області повідомляють, що 29-річний керманич авто «Dacia Sandero» з невідомих поки причин виїхав на зустрічну смугу, де врізався у вантажівку «Scania» з напівпричепом. 

У результаті ДТП керманича легковика госпіталізували із переломами ноги та ребер, закритою черепно-мозковою травмою та струсом головного мозку. У аварії постраждав і його 29-річний пасажир - у нього закрита черепно-мозкова травма, струс головного мозку та забої. 

Водій вантажівки — 34-річний житель Вінницької області у автопригоді не травмувався. За результатами огляду на стан сп’яніння — тверезий.  

Слідчі Дубенського відділу поліції за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху розпочали досудове розслідування за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України. 

За інформацією відділу комунікації поліції Рівненської області.

Читайте також