У Березному знову хочуть звільнити з посади заступницю голови райради

Фото - відкриті джерела

У орієнтовному порядку денному найближчого пленарного засідання сесії Березнівської районної ради є проект рішення «Про дострокове припинення повноважень та звільнення з посади заступника голови Березнівської районної ради Пилипчук Людмили Петрівни». Опублікували його 14 квітня.

Людмилу Пилипчук вже звільняли з посади заступниці голови Березнівської райради у жовтні 2018 року. Тоді, практично без обговорення та виступів, депутати таємним голосуванням достроково припинили її повноваження на цій посаді. "ЗА" це рішення проголосували 18 депутатів, "ПРОТИ" – 8, "УТРИМАВСЯ" – 1. Нагадаємо, вона працювала на цій посаді з червня 2014 року

Опісля, 22 лютого, у Березному переобрали голову райради Віктора Федаса на Юрія Гуменюка. Детальніше про це тут:

На Рівненщині достроково припинили повноваження голови районної ради (+ВІДЕО)

На Рівненщині - новий голова районної ради (ВІДЕО)

Рішенням позачергової сесії Березнівської райради від 22 березня 2019 року  Людмилу Пилипчук поновили на посаді заступниці голови райради (на виконання рішення Рівненського окружного адміністративного суду від 11.03.2019). Крім того, їй виплатили середній заробіток за час вимушеного прогулу з 27 жовтня 2018 року по 11 березня 2019 року в сумі 10 0316,80 грн (з урахуванням податків та обов’язкових платежів); середній заробіток за час затримки виконання рішення з 12 по 21 березня 2019 року в сумі 8 723,20 грн (з урахуванням податків та обов’язкових платежів);  судовий збір в сумі 704,80 грн.

17 травня Людмилу Пилипчук знову можуть звільнити із посади на підставі її звернення з особистою заявою до Березнівської районної ради про складення нею повноважень заступника голови Березнівської районної ради.

Читайте також