У будинках Рівного встановили таблички з кишенями для рахунків

http://vodarivne.com

Споживачі повинні вчасно і у належному вигляді отримувати рахунки за послуги водопостачання і водовідведення. У цьому зацікавлене РОВКП ВКГ «Рівнеоблводоканал». Тому майже у 100 багатоповерхівках Рівного працівники підприємства встановили інформаційні таблички з кишенею для рахунків. Їх облаштували у найбільш проблемних будинках, де немає поштових скриньок або ж вони у занедбаному стані чи старого зразка, які без спеціального ключа не відімкнути.

 Заступник директора з комерційної діяльності РОВКП ВКГ «Рівнеоблводоканал» Микола Ткачук наголосив, що час від часу від споживачів надходять скарги, що вони не отримують рахунки за послуги водопостачання та водовідведення:

    — Рахунки за послуги водопостачання та водовідведення розносять безпосередньо працівники «Рівнеоблводоканалу» — контролери. І вони відповідально ставляться до цього питання, адже ми зацікавлені, щоб кожен наш споживач отримав рахунок. Утім, непоодинокі випадки, що у під’їздах рівненських багатоповерхівок поштові скриньки зламані або ж їх взагалі немає. Відтак, працівнику, який розносить рахунки, немає куди їх вкинути. Тому керівництво підприємства вирішило, щоб у під’їздах таких проблемних багатоповерхівок встановити спеціальні інформаційні таблички з кишенею, у які контролери кладуть рахунки, аби споживачам було зручно їх звідти діставати.

   Рахунки за надані послуги у листопаді контролери РОВКП ВКГ «Рівнеоблводоканал» уже розносять і кладуть в інформаційні таблички. Контролер водопровідного господарства сектору контролю за послугою з централізованого постачання холодної води, водовідведення (з використанням внутрішньобудинкових систем) відділу контролю за водокористуванням фізичних осіб служби обліку і реалізації води РОВКП ВКГ «Рівнеоблводоканал» Олена Свінтозельська розповідає, що завдяки цьому стало набагато зручніше розносити рахунки.

    — Це добре, що відтепер є можливість класти рахунки у спеціальну кишеньку. Бо коли розносиш рахунки, завжди хочеш, щоб наш споживач його отримав у гарному акуратному вигляді. Але є поштові скриньки старого зразка і без спеціального ключа просто неможливо покласти рахунки у них, тому доводиться акуратно їх вкладати.

     Самі ж мешканці під’їздів теж задоволені:

  — Така ініціатива мені особисто дуже подобається, адже рахунки тепер будуть лежать у спеціальному місці, не валятимуться на підлозі, ніхто їх не викине, — розповідає пані Наталія, мешканка одного з під’їздів на вул. Відінська, 31.

   Не приховує свого задоволення від такої ініціативи й голова ОСББ «Княгині Ольги, 4» Віталій Коханевич: 

  — Чудова ідея, і я вдячний за її реалізацію, адже у будинку частина поштових скриньок взагалі відсутня, їх покрали і здали, мабуть, на металобрухт. А тепер люди зможуть гарантовано отримати свої рахунки. Хочеться вірити, що ці скриньки дійсно довго служитимуть мешканцям, і вандали їх не зіпсують.

Читайте також