У булочці з маком було скло? Представники хлібзаводу на Рівненщині прокоментували ситуацію

У мережі нещодавно поширили інформацію, що булочці з маком від популярного рівненського виробника "Скиба" знайшли шматок скла. Фото опублікував Сергій Рожко та додав, що смаколики були придбані 28 березня. 

"Придбав булочки "Равлики з маком" та отримав неочікуваний сюрприз у вигляді скла приблизний розмір скла 3 см. Лише уявіть, якщо дане скло попало дитині і та з'їла... Тому будьте уважні з вибором покупки", - написав автор світлин.

У коментарях користувачі сомереж розділились - хтось підтримував виробника і стверджував, що це наклеп, а окремі коментатори зазначили, що тепер бояться купувати товари.

На сторінці ТМ "Скиба" у Фейсбуці сьогодні опублікували коментар щодо даної ситуації:

"Нещодавно в інформаційний простір споживачів у м.Рівне потрапила новина про нібито знайдений у нашій продукції клієнтом сторонній предмет - шматок скла.

Наша команда ТМ "Скиба" дуже стривожена цією ситуацією, адже клієнт не зміг надати нам продукт для проведення незалежної експертизи, яка могла б підтвердити, або спростувати таке серйозне звинувачення.

З технологічної точки зору факт перебування в начинці продукту стороннього предмету практично не можливий. На усіх наших підприємствах впроваджено міжнародну систему контролю якості HACCP. А перед випіканням булочок "Равлики з маком" їх тісто разом з маковою начинкою розкатується пекарями вручну на товщину буквально кількох міліметрів - не помітити великий шматок скла ми б не змогли.

Нам дуже прикро, що ця неперевірена інформація набула великого розголосу в засобах масової інформації. Адже це завдає репутаційної шкоди нашому бренду, який встиг завоювати довіру та любов у тисяч рівнян.

Запевняємо, що у будь-яких випадках ми завжди лишаємось на боці клієнта, готові визнавати свої помилки, вибачатись та ставати кращими для вас".

Читайте також