У депутата Верховної Ради виявили коронавірус

Фото - відкриті джерела; ілюстративні фото

У депутата Верховної Ради з групи "Довіра" Сергія Шахова виявили коронавірус. Нещодавно він відпочивав в Італії, де зафіксована велика кількість хворих на Covid-19. Про це повідомляє «24 канал».

У МОЗ підтвердили, що серед 14 зафіксованих випадків Covid-19 в Україні є народний депутат Сергій Шахов.

Наразі нардепу надається амбулаторне лікування в умовах самоізоляції. У телеграм-каналі Міністерства охорони здоров’я повідомили, що відповідно до рекомендацій Всесвітньої організації охорони здоров'я, хворих з коронавірусною інфекцією при легкому перебігу хвороби можна лікувати амбулаторно.

Народний депутат України на засіданні Погоджувальної ради депутатських фракцій 16 березня та на позачерговому засіданні Верховної Ради України 17 березня 2020 року був відсутній.

Народний депутат Юрій Бутусов на своїй сторінці у соцмережах повідомив, що 4 березня у сесійній залі Шахов спілкувався із прем'єр-міністром Денисом Шмигалем. 

"Не виключено, що нардепи також мають бути самоізольовані на інкубаційний період або працювати у засобах захисту. Однак із-за кордону депутат Шахов повернувся пізніше, тому медики цілком можуть зробити заключення, що для колег це було безпечно", - повідомив пан Бутусов (переклад).

 

Читайте також