У деяких районах Рівненщини можуть відновити рух маршруток

Фото - відкриті джерела; Ілюстративне фото

Нині у Рівненській області 1802 випадки інфікування коронавірусом. З них 132 дитини та 320 медиків. Найбільша кількість хворих у Рівному (658), Рівненському районі (397) Сарненському (153) та Здолбунівському (136) районах.

«Динаміка у нас бажає кращого. За останній тиждень у нас кожен день, кожну до добу фіксувалось не менше 27 випадків захворювання на коронавірус. Тому питання про послаблення карантину взагалі не стоїть», - зазначив перший заступник голови Рівненської ОДА Сергій Подолін.

Однак, у нас в області є райони, де показники значно кращі. Там позитивна динаміка – менше, ніж 12 випадків на 100 осіб за певний термін часу. Мова про Володимирецький, Демидівський, Дубенський, Дубровицький, Зарічненський, Корецький і Млинівський райони.

«Ситуація у них більш стабільна. Тому одним із наших майбутніх рішень може бути можливість послаблення у цих районах деяких обмежень. Нас дуже цікавить питання відновлення хоча би районних маршрутів, не обласних. Ми також вивчаємо це питання. Ті території, де є нормальна динаміка, люди мало хворіють, думаю, ми будемо розглядати і приймати позитивні рішення», - повідомив Сергій Подолін.

 

Читайте також