У Дубенському районі ремонтують дороги (ФОТО)

На виконання плану-завдання ТОВ «Хімія-парк», що був затверджений на червень-серпень цього року, ними у Дубенському районі проводилися роботи з експлуатаційного утримання автомобільних доріг загального користування місцевого значення.

Загалом у 16 громадах району за літній період було виконано роботи з ямкового ремонту, ліквідації руйнувань дорожнього покриття струменевим методом та ліквідації пошкоджень дорожнього покриття, профілювання узбіччя, ліквідації просідань і розмивів бетоно-щебеневого покриття та інші.   

Днями було проінспектовано якість виконання послуг, що розміщені на територіях Семидубської, Вербської, Мирогощанської, Тараканівської та Варковицької територіальних громад.

За результатами огляду було вирішено продовжувати роботи згідно затвердженого плану-завдання та підготувати пропозиції до плану на наступний період.

Нагадаємо, що Рівненська ОДА змінила підхід до експлуатаційного утримання доріг. Відтепер договори з підрядниками заключаються терміном на 3 роки, а ремонт доріг відбувається чітко за графіком, який потрібно узгоджувати щомісяця, до 5 числа, із профільним департаментом.

Читайте також