У Дубні підприємців зобов`язали здійснювати будівництво згідно із документацією

21 жовтня 2019 року у Дубенській міській раді проведено спільну нараду з приватними підприємцями за участю міського голови Василя Антонюка, спеціалістів управління архітектури, будівництва та земельних питань щодо проведення благоустрою прилеглої території на вулиці Мирогощанській біля будинку №1.

Міський голова жорстко наголосив присутнім про недопущення будь-яких відхилень при встановленні тимчасових споруд на даній території від затвердженої комплексної схеми та паспортів прив'язок цих об'єктів.

В свою чергу, присутні приватні підприємці, які проводять свою діяльність на вказаній території, запевнили, що зобов'язуються проводити роботи зі встановлення тимчасових споруд згідно затвердженої документації, прикладуть максимум зусиль для якнайшвидшого завершення робіт з метою недопущення незручностей для мешканців міста та прилеглих будинків.

Крім того, на нараді розглянуто робочий проект капітального ремонту тротуару непарної сторони вул. Мирогощанська з влаштуванням автостоянки в м.Дубно від буд. №1 до пров. Мирогощанський. На даний час розділ проекту “Організація дорожнього руху” перебуває на погодженні в управлінні патрульної поліції в Рівненській області.

Запрошені приватні підприємці пообіцяли долучитися до співфінансування робіт з благоустрою прилеглої території. За підсумками проведеної наради складено відповідний протокол, повідомили в пресслужбі міськради. 

Читайте також