У Дубні вже другий тиждень чути сморід: влада не може з`ясувати, звідки він поширюється

Впродовж двох тижнів у кількох мікрорайонах Дубна відчувається потужний токсичний запах, схожий на запах перегною органічних відходів. Йдеться про мікрорайони “Цукровий завод”, “Волиця”, “Страклів” ,“П'ята школа”, “Механічний завод”, “Базарчик”.

Про це повідомляють на сторінці Дубенської міської ради у фейсбуці. Так, міськрада провела моніторинг роботи підприємств комунальної власності та частково підприємств переробної промисловості міста, однак джерело зазначеного запаху не виявили.

"На останній сесії міської ради, яка відбулася 10 червня, депутатами було підтримано запит стосовно цієї проблеми. Відтак, Дубенською міською радою направлено відповідні листи на адресу Державної екологічної інспекції Поліського округу та Дубенського управління Головного управління Держпродспоживслужби в Рівненській області з метою їхнього втручання, відповідно до посадових повноважень, для вирішення даного питання та відновлення безпеки навколишнього середовища на території міста Дубно", — йдеться у повідомленні.

Читайте також