У кого є шанс розбагатіти до кінця липня: п`ять щасливчиків по знаку зодіаку

фото - ілюстративне/відкриті джерела

Яким знакам зодіаку в середині липня судилося розбагатіти на халяву. Хто виявився в списку улюбленців у фортуни, повідомляє Медіа-Полісся.

Телець

Бурхливим потоком потечуть гроші до Тельців. В першу чергу можна розраховувати на великий заробіток і гідну премію. Не варто виключати і можливість додаткового заробітку, наприклад роботи у вихідний день або понаднормової. Так само можна розраховувати на дохід від здачі нерухомості, це може бути не тільки квартира, а й гараж або дача.

Варто відзначити, що отримані кошти не варто витрачати на нагальні «хочу», найкращий варіант - це відкладати на що-небудь масштабне і дійсно необхідне.

Лев

Друга половина липня щедро обдарує Левів. Вони зможуть отримати не тільки заробітну плату, але й відкриють для себе постійне джерело додаткового доходу. Можливо, він не буде пов'язаний з основним видом діяльності, але крім грошей буде приносити задоволення. Так само у Левів великі шанси на виграш в лотереї або розіграші, а ще вони можуть отримати непоганий дохід, вклавши гроші в цінні папери.

Єдине, чого варто уникати, - давати в борг друзям тародичам. Повернути кошти буде непросто, а то й неможливо.

Діва

Діви отримають просто фантастичний дохід, особливо, якщо працюють на себе. У них вийде укласти дуже вигідну угоду, яка забезпечить їх не тільки роботою на найближчий час, а й непоганим заробітком. Для тих, хто працює за наймом, все теж буде не так уже й погано.

Можна розраховувати на хорошу премію за підсумками роботи за попередній місяць, а ще перспектива підвищення виявиться реальною, як ніколи.

Скорпіон

Рахувати гроші доведеться Скорпіонам. Вони зможуть не тільки повернути старий борг, а й накопичити достатньо коштів на щось потрібне. Для цього треба всього лише попрацювати на совість. Гідна заробітна плата і велика премія не змусять себе чекати. Так само з'явиться можливість додаткового заробітку.

Стрілець

Стрільцям вийде продати щось дороге і не зовсім потрібне. Виручені кошти розумніше за все раціонально вкласти.

Непоганий дохід може принести і нерухомість, придбана з нагоди і що здається в оренду. Не варто відмовлятися від можливості додаткового заробітку, тут є тільки одне але - він повинен бути не пов'язаний з криміналом.

Варто уникати привабливих пропозицій, адже багато хто з них можуть виявитися шахрайськими схемами.

Читайте також