"У колаборантів підгорає "заднє місце", — у Мелітополі невідомі підірвали проросійського пропагандиста

У тимчасово окупованому Мелітополі невідомі нападають на колаборантів. Як повідомляє міський голова Іван Федоров, "по заслугах" отримав один з очільників виборчого штабу "єдиної росії" - керівник пропагандистського відділу роботи зі ЗМІ Олег Шостак.

Він — близький поплічник Євгена Балицького, який протягом довгого часу був маріонеткою його приватного місцевого телеканалу "МТВ-Плюс". 

"Систематично транслюючи в етері карту України без Криму та сюжети про начебто палку любов мелітопольців до «расєї». Підсумок: тепер Шостак точно не зможе сидіти на стільці рівно - його частину тіла для сидіння буквально підірвано", — зазначив Іван Федоров.

 

Окрім того, цього тижня сили спротиву підірвали головний штаб "єдиної расєї" на проспекті Б. Хмельницького у Мелітополі.

"Лігво рашистів у самому центрі міста з цілодобовою охороною! Саме там орки формували фальшиві списки та здійснювали підкуп виборців. Підсумок: налякані окупанти зрозуміли, що навіть озброєним до зубів безпечного місця на українській землі їм не знайти", — розповів міський голова.

 

Читайте також