У "Колізеї" кухня вночі не працюватиме

На сьогоднішньому засіданні Рівненського міськвиконкому розглянули звернення від власників нічного клубу "Колізей" щодо продовження роботи кухні у нічний час. На засіданні повідомили про неодноразові скарги рівнян щодо роботи клубу, окрім цього застереження були й від патрульної поліції, які оголосив начальник обласного управління Сергій Мерчук. 

Члени виконкому вирішили відмовити у роботі кухні з 18-ої до 4-ої ранку. У подальшому, за словами міського голови Рівного Олександр Третяка, роботу клубу взагалі можуть обмежити. Це вирішуватиме спеціальна комісія. 

- "Колізей" розпочав свою роботу в режимі до четвертої ранку. Він в нас про це не запитував. Але ми прийняли положення, згідно з яким режим роботи приймає виконком. Відповідно прийнявши положення про зміну роботи суб'єктів господарювання у нічний час, ми зможемо корегувати їхню роботу. Наступне: якщо є така скарга (від рівнян, авт.), то створюється комісія, виїжджає на місце, подає звернення на виконком, і тоді виконком приймає рішення про обмеження роботи, - зазначив Олександр Третяк. 

 

Читайте також