У Костополі може зрости вартість проїзду в громадському транспорті

Проїзд у маршрутках міста Костопіль подорожчає, якщо перевізники виконають певні умови, повідомляє спільнота Пропозиція онлайн

Підвищив вартість проїзду в костопільських міських маршрутках з 5 до 6 гривень за одну поїздку виконком Костопільської міської ради на своєму засіданні 17 квітня. Але за умови виконання перевізниками умов, під якими вони підписалися у листопаді минулого року. Якщо умов не виконають, вартість проїзду залишиться 5 гривень, як зараз. Про це повідомляє офіційний сайт Костопільської міської ради.

Зокрема, йдеться про договори на право перевезення пасажирів автомобільним транспортом в Костополі на автобусних маршрутах загального користування в режимі маршрутного таксі, укладені 16 листопада минулого року між Костопільською міською радою та підприємцями Мельник Л.Є. та Алексейчуком А.А., які здійснюють міські перевезення. Угоди передбачають, що протягом 3 місяців з дня їх укладання (які вже минули) мають бути виконані такі умови:

  • • на кожній зупинці, визначеній паспортом автобусного маршруту, має бути встановлено табличку з найменуванням зупинки і номерами маршрутів, відомостями про режим роботи автобусів із зазначенням тих, що пристосовані для перевезення осіб з обмеженими фізичними можливостями, найменуванням початкового та кінцевого пунктів маршруту;
  • • система GPS-моніторингу на усі транспортні засоби автоперевізників для здійснення контролю за роботою міського пасажирського транспорту.

Після того, як перевізники Мельник та Алексейчук виконають ці умови, вони мають повідомити про це у районній газеті, і лише після цього вартість проїзду буде підвищена до 6 гривень з одну поїздку. До того часу костопільчани їздитимуть по 5 гривень.

Читайте також