У Костополі на 8 років засудили чоловіка за умисне вбивство своєї подруги

У місті Костополі, що на Рівненщині, чоловік, будучи в стані алкогольного сп'яніння, вбив свою подругу. Сталося це ще 4 роки тому - 15 лютого 2014 року.

Згідно з матеріалами справи, у себе вдома чоловік умисно, маючи намір вбити жінку, з якою він перебував у близьких стосунках, внаслідок конфлікту через особисту неприязнь з великою силою вдарив її у ліву підключичну ділянку кухонним ножем. В результаті  цього поперпіла отримала травми, несумісні з життям, та померла на місці події.

Кілька днів тому у Костопільському районному суді Рівненської області нарешті закінчився розгляд кримінального провадження за обвинуваченням цього костопільчанина у  вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.115 КК України (умисне вбивство). Відтак, колегія суддів визнала чоловіка винним та призначила йому покарання у виді позбавлення волі, строком на 8 років. Суд також задовільнив зявлений потерпілою та цивільним позивачем позов про відшкодування 400 000 грн моральної шкоди, які повинен виплатити обвинувачений.

За інформацією прес-служби суду

Читайте також