У Костополі розписали стіну в прокуратурі: на кілька годин була паралізована робота одного із відділів

Фото - Фейсбук

На стіні приміщення прокуратури в місті Костопіль вчора вранці з’явився напис «Незнамов – хабарнік». Про це повідомив у соцмережах ‎користувач Іван Чепурний‎. 

«Сьогодні з 9 по 11 год. робота Костопільської прокуратури була паралізована, адже увесь особовий склад «борців зі злочинністю» дружно замальовував напис на стіні щодо начальника Костопільського відділу Здолбунівської місцевої прокуратури Незнамова Віктора Вікторовича про те, що, нібито, він «нечесний на руку» та має «пустотливі рученята».

Пан Чепурний також додав, що прокурор Незнамов Віктор Вікторович є сином багаторічного голови Кузнецовського міського суду Незнамової Ірини і вже п'ятий рік бореться зі злочинністю на теренах Костопільщини.
 

«Крім того, в минулому притягувався кваліфікаційно-дисциплінарною комісією прокурорів до дисциплінарної відповідальності у виді догани за приховування та не стягнення з обвинуваченого 400000 грн. збитків, завданих злочином, що містило в собі явну корупційну складову. Очевидці подейкують, що такого старання від прокурорських працівників не бачили ніколи. От якби так енергійно розслідували справи! Я різко засуджую будь-які прояви вандалізму та псування майна, проте мимоволі спадає на думку те, що в Костополі було багато керівників прокуратури, однак у хабарництві звинувачують тільки Незнамова В.В.», - написав Іван Чепурний.

Читайте також