У Квасилові батьки школярів просять встановити світлофор

Ілюстративне фото

На сайті Рівненської міської ради опублікували петицію про встановлення світлофора у Квасилові на вулиці Рівненській (Т1801).

До чиновників звернулись батьки учнів навчальних закладів Квасилівський НВК "Школа-ліцей", який знаходиться за адресою вул. Молодіжна, 22, учнів Квасилівського професійного ліцею, розташованого по вул. Молодіжна, 30. Також мешканці вулиць Рівненська, Мирна, Тиха, Вишнева, Біла, Нова, Набережна, 1-го Травня, Залізнична.

"Щодня майже 1000 мешканців перерахованих вулиць, учні, батьки та діти, що навчаються у Квасилівському НВК "Школа-ліцей", Квасилівському професійному ліцеї,  Квасилівському ДНЗ «Лелека», дорогою до школи, ліцею, садочка, амбулаторії сімейної медицини, ЖЕКу, змушені перетинати вулицю Рівненську на нерегульованому пішохідному переході. Водії транспортних засобів на міжміському автошляху Т1801, а це і є вул. Рівненська,  систематично порушують правила дорожнього руху, перевищують швидкість, не пропускають дітей на пішохідному переході. ДТП з летальними наслідками вже були на цій ділянці дороги неодноразово!", - написали автори петиції.

 Підтримати петицію можна тут.

Читайте також