У Квасилові у шести під`їздах багатоповерхівок відремонтували ліфти (ФОТО+ВІДЕО)

Надійна робота ліфтів у житлових будинках – питання, яке гостро стоїть на порядку денному Рівненської міської територіальної громади.

Стосується це і району багатоповерхової забудови у Квасилові. Там ліфтове господарство будинків не перебувало на обслуговуванні КП "Житловик1", а в ОСББ мешканці поки не об’єднались. Ліфти ж потрібно було терміново ремонтувати.

Дане питання поступово вирішується. Зокрема, мешканці окремих під’їздів будинків №32 та №46 по вулиці Молодіжній отримали відремонтовані ліфти після капітального ремонту. Про це повідомила депутатка Рівнеради по 6-му виборчому округу від фракції «Рівне Разом» Світлана Марчук, яка доклала максимум зусиль до реалізації проєкту.

"У зв’язку із ситуацією, що склалась, вважаю правильним те, що квасилівчанам провели капітальні ремонти ліфтів у першому та третьому під’їздах будинку № 32 та завершили ремонт, розпочатий рік тому в другому під’їзді, а також трьох під'їздів будинку № 46 саме з бюджету територіальної громади!", - розповіла Світлана Марчук.

Староста селища Віта Кисільова проінспектувала роботу ліфтів після проведених ремонтних робіт.

"Роботи, які виконували працівники підприємства "Арм-Еко" на замовлення департаменту інфраструктури та благоустрою, виконані якісно та згідно з умовами тендерних торгів. Гарний подарунок для мешканців до різдвяних свят і яскрава демонстрація переваг для квасилівчан від об’єднання в одну територіальну громаду. Щиро дякуємо за відстоювання інтересів громади нашій депутатці Світлані Марчук", - повідомила Віта Кисільова.

 

 

Читайте також