У Маріуполі окупанти почали торгівлю краденою гуманітаркою - радник мера

У Маріуполі окупанти разом із колаборантами почали торгівлю краденою гуманітаркою. 

Про це повідомляє радник мера Маріуполя Петро Андрющенко. 

- Син псевдомера Іващенко Володимир Костянтинович, який взяв на себе функцію «рішали» при владі знайшов спільну мову з робітниками мчс росії. Не без допомоги урзуфських колаборантів Івана Топузова та його спільниці – співмешканки Тетяни Бутяєвої. Тепер вони разом просто крадуть гумантіарку, що заходить від росіян і потім реалізують через мережу підприємців.

Перший пробне каміння було саме в Урзуфі, тепер вікатана схема переїхала вже в Маріуполь. Реалізація йде через «своїх» торговців, яких попереджено, що в разі незгоди «поїдуть на підвал», - пише Андрющенко. 

- Також до цього залучені депутат Маріупольського району Косенко Сергій Сергійович – права рука сина Іващенка та колишній голова Урзуфа Аврамов Анатлоій «Мопсік» з сином Костянтином. Ціле переступне угрупування економічних злочинців в самому серці окупаційної влади. Може вони просто диверсанти?

Також, за даними радника мера, працівники мчс росії продовжують мародерства та крадіжки вже навіть по цілих будинках. Маріупольці повідомляють, що дивним чином всі російські мнсники розраховуються виключно гривнею (іноді ще доларами та євро) і майже ніколи – рублями.

- Звідки в них гривня та валюта – зрозуміло. З домівок та квартир маріупольців,  додає Анжрющенко. 

Як раніше повідомлялось, російські окупанти в Маріуполі збираються зносити зруйновані будинки та відмовляються від раніше обіцяних компенсацій, також у місті замість опалення будинків готують намети з обігріву. 

Читайте також