У машині рівнян вилучили більше 6 кг бурштину

16 липня о 19:09 правоохоронцями, під час патрулювання  у селі Кухітська Воля, виявили двох жителів м. Рівне на автомобілі «Renault Kangoo», які займались скупкою бурштину-сирцю. В ході огляду авто та предметів біля нього вилучено 6,6 кг бурштину та електронні ваги. Автомобіль і бурштин вилучено. Вирішується питання про накладення на нього арешту.

Наразі у кримінальному провадженні тривають слідчі дії.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні проводять слідчі СВ Зарічненського ВП Вараського ВП ГУНП в Рівненській області, за процесуального керівництва прокурорів Сарненської місцевої прокуратури.

Санкція ч. 1 ст. 240-1 КК України передбачає покарання у вигляді штрафу від трьох тисяч до десяти тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеження волі на строк до трьох років, або позбавлення волі на той самий строк.

Примітка: відповідно до частини першої статті 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана  кримінальному покаранню, доки  її вину  не буде  доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

 

Пресслужба прокуратури Рівненської області

Читайте також