У мережі показали стан доріжки в Рівному, де щодня ходить багато людей (ФОТО)

Рівнянка Ніла поділилась наболілим чи не кожного мешканця районі Чайки та Гайдамацької. Сумнозвісна стежечка після дощів перетворилась на болото. 

Люди, проходивши тут, можуть і спіткнутись, і послизнутись. 

Питання ремонту і освітлення стежки вже колись піднімали. Ініціатором було управління житлово-комунального господарства. Але коштів на роботи не було виділено. 

Це доволі зручний прохід до громадського транспорту, прикро, що хтось робить нього навіть туалет.

Та шанс облаштувати там дорогу, якою ходить безліч людей, серед яких чимало школярів, є. І самі ж рівняни можуть вплинути на цей процес, проголосувавши за проєкт "Eco puzzle спільного зеленого простору".

Він передбачає влаштування зручної для вело-пішого пересування людей доріжки, що є транзитним проходом від автостанції “Чайка” до Рівненської загальноосвітньої школи I-III ступенів №24 та будинків на вул. Гайдамацькій (Струтинській). Заплановано провести благоустрій занедбаного простору, що поєднується зі шкільним подвір'ям, та облаштувати безбар’єрний зелений коридор.

Проголосувати можна тут: https://rivne.pb.org.ua/projects/7?fbclid=IwAR278xxRW-Js5wt9RBCHRShFODB87A8alVahoW3riaEWk2Y_I9vqhurAhZE.

Читайте також